top of page

EGYEDI RUHATERVEZÉS & FELLÉPŐRUHÁK

CHRISTINA STUDIO

A Christina Studio mintegy 25 év tervezői tapasztalatával és széles kínálatával az egyediség és elegancia fontosságát hirdeti, legyen szó éjszakai viseletünkről, alkalmi öltözékünkről vagy színpadi fellépő ruhánkról. Hisszük, hogy az anyagok minősége, ruháink kényelmessége, az egyediség még ma is időtálló értékkel bírnak a ruhatervezésben. 

Egyedi ruhák tervezését és kivitelezését rövid határidőre vállaljuk, legyen szó bármilyen fellépő ruháról, bármilyen stílusban, anyagban, fazonban. Széleskörű tapasztalatuknak és szaktudásunknak köszönhetően, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják legmerészebb álmait is.

Munkánk során elsődleges szempont a kényelem, a stílus és az elegancia, melyeket különleges anyagokból és egyedi igények alapján a divatnak megfelelően készítünk el.

Keressen fel minket belvárosi márkaboltunkban, és mi igyekszünk szaktudásunk szerint megvalósítani, amit szeretne. 

A TERVEZŐRŐL

A Christina Studio megalapítója és tervezője Sárosi Krisztina, textil- és divattervező, aki több évtized tervezői és oktatói tapasztalatát egyesítette studiójában.

A Magyar Iparművészeti Főiskola (mai MOME) elvégzését kővetően, 15 éven keresztül divattervezőként tevékenykedett, miután a Heimtextil Frankfurt kiállításán való részvétel arra ihlette, hogy saját divattervezői cégét is megalapítsa.

A Christina Studio jellemzői az egyediség, az elegancia, minőség és játékosság, legyen szó anyagról, stílusról vagy formáról. A tervező hitvallása, hogy a formák és az anyag egysége mindent meghatároznak.

Az évek során a Studio kínálatában a termékpaletta is szélesedett: az egyedi színpadi ruhák és hálóruhák időközben a hálószobai kiegészítők és nászajándékok tervezésével is bővültek, így ma már széleskörű szolgáltatásokkal igyekszik megrendelőik igényeit kielégíteni. 

 

 

FELLÉPŐRUHA TERVEZÉS
EGYEDI RUHATERVEZÉS
EGYEDI KÉRÉSEK ÉS MEGRENDELÉSEK

Köszönjük, levelét megkaptuk! Üzenetére hamarosan válaszolunk!

bottom of page